Nadstrešnice – pergole – tende

Izrađene od metala

Metalne nadstrešnice - pergole - tende

Nadstešnica

Nadstrešnice od metala predstavljaju idealno rešenje za zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova. Metalna konstrukcija za nadstrešnice izrađuje se od prohroma, odnosno inoxa ili od čelika. Pokrivka na nadstrešnicama može biti od leksanapleksiglasa ili trapeznog lima. Nadstrešnice predstavljaju praktičnu zaštitu za ulaz, za dvorište, terase ili balkone, od vremenskih neprilika. Takođe, u slučaju nedostatka garaže auto nadstrešnice predstavljaju idealnu zamenu.

Pergola

Pergola najčešće predstavlja dvorišnu konstrukciju koja se koristi kao prostor za odmor i opštanje. Izgradnja pergole u vrtu predstavlja odlično rešenje za zaštitu od sunca ali iskusno dizajnirana pergola može biti i veoma dekorativan element u svakom dvorištu. Izgradnja pergole obično zahteva metalnu konstrukciju, koja se najčeće pravi od prohroma, mada su u poslednje vreme izuzetno popularne pergole izgrađene od laserski sečenih panela. Pergolu je moguće ugraditi gotovo na svakom objektu, kao produžetak ulaza ili terase a samim tim ako se dobro osmisle mogu oplemeniti i vizuelno proširiti životni prostor.

Tende

Tende predstavljaju praktičnu zaštitu od visokih temperatura, vetra, kiše ili snega. Tende za terase, dvorišta, balkone izrađujemo od prohromskih konstrukcija sa pokrivkom od leksana, pleksiglasa ili laserski sečenog lima, tako da predstavljaju dugotrajnije rešenje i pružaju veću zaštitu od tendi koje koriste platno kao pokrivku. Ove vrste tendi ne zahtevaju nikakvo dodatno održavanje, a zahvaljujući metalnoj konstrukciji od inoxa koji je otporan na koroziju predstavljaju idealno su rešenje za natrkivanje.

Proizvode možete poručiti putem e-maila ili telefona.

Kontaktirajte nas za cenu i dodatne informacije.
Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti Vam pomoć i savet pri odabiru.