Procesna oprema

Procesnu opremu proizvodimo prema individualnim potrebama i specifikacijama, a shodno zahtevima i standardima industrije za koju je inox oprema potrebna. Inox procesnu opremu dizajniramo i izrađujemo za proizvodne ili uslužne procese.

Procesna oprema za prehrambenu industriju

Za proizvodnju procesne opreme za prehrambenu industriju se upotrebljava isključivo prohrom (inox). Inox, koji je u ovoj industriji poznat i kao prehrambeni prohrom, je idealan za korišćenje zbog svog hemijskog svojstva, jednostavnog održavanja i prvenstveno iz razloga što nema štetnih dejstava na čoveka i okolinu. Svi elementi inox procesne opreme kao što su prohromska kolica, tehnološki ormari, prohromske police, prohromski stolovi, kante za smeće, klupe, se prave po zahtevima kupca a u skladu sa standardima koji važe u prehrambenoj industriji.

Farmaceutska oprema

Farmaceutska oprema se proizvodi isključivo od prohroma (inoxa). Inox je takođe poznat i pod nazivom hiruški čelik i predstavlja idealan materijal jer ne poseduje štetne supstance koje bi negativno uticale na čoveka i okolinu, lako se steriliše, vrlo jednostavno održava i ima dug vek trajanja.

Svi elementi inox farmaceutske opreme se prave po zahtevima kupca a u skladu sa standardima koji važe u farmaceutskoj industriji. 

Možemo se pohvaliti da smo do sada sarađivali sa liderskim kompanija u oblasti farmacije i za njih napravili procesnu opremu.

Izrada i montaža inox procesne opreme

pozovite nas