Proizvodni program Metal-Inoxa

Proizvodi od metala - prohroma (inoxa), čelika i lima

Svoj proizvodni program formiramo prema potrebama i zahtevima tržišta, što podrazumeva i stalno usavršavanje postojećih i uvođenje novih proizvoda od metala. U okviru našeg asortimana nalazi se širok spektar proizvoda, počev od sitnih elemenata od metala za uređenje prostora, kao što su dekorativne žardinjere, brojevi za kuću, držači za ključeve, stalak za kišobrane, preko rukohvata i gelendera, ograda i kapija, nadstrešnica, konstrukcija stepeništa, pa do krupne procesne opreme koja se koristi u velikim industrijskim postrojenjima. 

Možemo se takođe pohvaliti i velikim brojem prodajnih objekata koje smo uredili našom opremom za butike, ali i hotela, restorana i barova koji su ponosni vlasnici našeg inox nameštaja i dekorativnih radijatora.

Proces izrade proizvoda od metala

Svojim klijentima obezbeđujemo kompletnu uslugu –  od ideje preko dizajna, inženjeringa, proizvodnje i na kraju ukoliko sam proizvod to zahteva i isporuke i montaže.

Od našeg tima možete očekivati:

Uzimanje preciznih mera

Kod izrade ograda, kapija, nadstrešnica, konstrukcija stepeništa jako je važno uzimanje preciznih mera, s obzirom da su tačne mere od izuzetne važnosti za pravilno postavljanje i stabilnost. Ukoliko kupac ne poseduje izvođački projekat naši inženjeri izaći će na teren i uzeti sve potrebne podatke kako bi naš izvođački tim što kvalitetnije napravio vašu ogradu, gelender, pergolu, radijator ili kapiju.

Predlog idejnog rešenja

Ukoliko imate ideju šta želite ali niste baš sigurni kako je najefikasnije da se vaša ideja sprovede u delo, naš projektant ponudiće vam rešenje koja zadovoljava sve vaše zahteve u pogledu funkcionalnosti i estetike. 

Inženjering

Veoma važna stavka u procesu proizvodnje je inženjering. Posle usvojenog idejnog rešenja, kvalitetno odrađen izvođački projekat je neophodan da bi bilo koji proizvodni proces bio uspešno odrađen.

Brza i kvalitetna ugradnja

Kvalitetna ugradnja je ključna za funkcionalnost proizvoda. Svi elementi proizvoda izrađuju se u našem proizvodnom pogonu a zatim se montiraju na terenu. Poštujemo vaš prostor i vreme i stoga se trudimo da sve faze izrade odradimo u najkraćem roku. Nakon ugradnje prostor se temeljno čisti i ostaje uredan.

Garancija na montažu

Celokupan repromaterijal koji se koristi u procesu proizvodnje ima sve potrebne sertifikate i ateste.

Pozovite nas

Ukoliko imate potrebu za nekim od naših proizvoda, kontaktirajte nas.
Za sva pitanja koja imate stojimo Vam na raspolaganju.