Ograde

Ograde za dvorište, terasu, stepenice

Izbor metalne ograde garantuje vam kvalitetan i dugovečan proizvod koji se savršeno uklapa u svaki enterijer i eksterijer.

U našem proizvodnom asortimanu se nalazi veliki izbor ograda od različitih vrsta metala. Proizvodimo prohromske ograde inox ograde, Ograde u kombinaciji inoxa i stakla – staklene ograde, Ograde u kombinaciji inoxa i drveta, Dekorativne panelne ograde laserski sečene – CNC ograde i Čelične ograde.

Ograda za dvorište

Kako bi izbegli bilo kakvu nezgodu, zaštitili svoj posed i uredili dvorište, postavljanje metalne ograde može biti najbolje rešenje. Pružamo Vam mogućnost da sami dizajnirate željenu ogradu za kuću, da je ukombinujete sa fasadom vaše kuće ili idejom za uređenje dvorišta koju imate. Takođe, imate mogućnost i da izaberete neki od naših ponuđenih modela dvorišnih ograda.

Metalne ograde za dvorišta najčešće izrađujemo od prohroma ili čelika ali možete se odlučiti i za neki od modela trenutno modernih ograda od laserski sečenih panela – CNC ograde. Baštenske ograde ili dvorišne ograde za koje se odlučite mogu se uklopiti tako da budu identičnog dizajna kao i kapija na dvorištu.

Kapija i ograda predstavljaju prvu stvar koju posetioci vide kada dođu ispred Vaše kuće tako da ćemo se potruditi da vas predstavljaju onako kako vi poželite.

Ograda za terase

Jedna od najbitnijih investicija prilikom uređenja doma bi trebalo da bude postavljanje ograde za terasu. Metalne ograde za terase izrađene od inoxa ili prohroma predstavljaju odličan izbor, s obzirom da ovaj materijal ne zahteva nikakvo dodatno održavanje i veoma je dugovečan.

U moderne ograde za terase najčešće se svrstavaju ograde od dekorativnih panela koji se mogu laserski rezati po paternima kakve vi želite.

Balkonske ograde pravljene od stakla u kombinaciji sa inoxom su idealan izbor ukoliko volite osvetljene prostore i želite da omogućite maksimalan prodor svetlosti u svoj dom.

Ograda za stepenice

Bilo da imate unutrašnje ili spoljašnje stepenice u kući, bilo da su one ravne – klasične stepenice ili kružne – spiralne ograda za stepeništa će učiniti da budu sigurne i bezbedne za korišćenje. Koju god ogradu za stepenice izaberete iz našeg kataloga, ili se pak odlučite da izradu ograde prema Vašoj skici ili fotografiji, mi ćemo se potruditi da Vaše stepenice dobiju notu elengacije i funkcionalnosti kakvu Vi želite.

Kontaktirajte nas za cenu, dodatne informacije ili savet pri odabiru ograde. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pogledajte galeriju slika ograda, koje smo da sada izradili i montirali. Ukoliko Vam se neki model sviđa ili imate ideju kako želite da Vaša ograda izgleda pozovite nas a mi smo tu da ideju sprovedemo u delo.

< Povratak na stranu Proizvodni program.