Ograde za dvorište, terasu, stepenice

Metalne ograde

Ograde za dvorište, terasu, stepenice

Izbor ograde za dvorište, terasu ili stepenice nije uopšte jednostavna i laka odluka. U moru različitih materijala mi vam predlažemo da se odlučite za neki od modela metalnih ograda, prvenstveno zbog njihove dugovečnosti, sigurnosti koje pružaju i lakoće održavanja.

Metalne ograde

Izbor metalne ograde za dvorišta, terasu ili stepenice Vam garantuje kvalitetan i dugovečan proizvod koji se savršeno uklapa u svaki enterijer i eksterijer.

U našem proizvodnom asortimanu se nalazi veliki izbor ograda od različitih vrsta metala. Proizvodimo:

  • prohromske (inox) ograde
  • staklene ograde –  kombinacija inox profila i stakla,
  • ograde u kombinaciji inoxa i drveta
  • dekorativne panelne laserski sečene – CNC ograde 
  • čelične ograde.

Ograda za dvorište

Kako bi izbegli bilo kakvu nezgodu, zaštitili svoj posed i uredili dvorište, postavljanje metalne ograde za dvorište može biti najbolje rešenje. 

Pružamo Vam mogućnost da sami dizajnirate željenu ogradu za kuću, da je ukombinujete sa fasadom vaše kuće ili idejom za uređenje dvorišta koju imate. Takođe, imate mogućnost i da izaberete neki od naših ponuđenih modela dvorišnih ograda.

Ograde za dvorišta najčešće izrađujemo od prohroma ili čelika ali možete se odlučiti i za neki od modela trenutno modernih ograda od laserski sečenih panela – CNC ograde. Baštenske ili dvorišne ograde za koje se odlučite mogu se uklopiti tako da budu identičnog dizajna kao i kapija na dvorištu.

Kapija i ograda predstavljaju prvu stvar koju posetioci vide kada dođu ispred Vaše kuće tako da ćemo se potruditi da vas predstavljaju onako kako vi poželite.

Ograda za terase

Jedna od najbitnijih investicija prilikom uređenja doma bi trebalo da bude postavljanje ograde za terasu. Ograda za terasu izrađena od inoxa ili prohroma predstavlja odličan izbor, s obzirom da ovaj materijal ne zahteva nikakvo dodatno održavanje i veoma je dugovečan.

U moderne ograde za terase najčešće se svrstavaju one koje su napravljene od dekorativnih CNC panela koji se mogu laserski rezati po paternima kakve vi želite.

Balkonske ograde pravljene od stakla u kombinaciji sa inoxom su idealan izbor ukoliko volite osvetljene prostore i želite da omogućite maksimalan prodor svetlosti u svoj dom.

Ograda za stepenice

Bilo da imate unutrašnje ili spoljašnje stepenice u kući, ravne – klasične stepenice ili kružne – spiralne stepenice, ograda za stepeništa će učiniti da budu sigurne i bezbedne za korišćenje. 

Koju god ogradu za stepenice izaberete iz našeg kataloga, ili se pak odlučite da izradu prema Vašoj skici ili fotografiji, mi ćemo se potruditi da Vaše stepenice dobiju notu elengacije i funkcionalnosti kakvu Vi želite

Proizvode možete poručiti putem e-maila ili telefona.

Kontaktirajte nas za cenu i dodatne informacije.
Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti Vam pomoć i savet pri odabiru.