Metalni nameštaj

Metalni nameštaj proizvodimo prema porudžbini i specifičnim zahtevima svakog klijenta. U procesu proizvodnje našeg nameštaja od metala akcenat stavljamo na estetiku, dizajn, funkcionalnosti i dugotrajnosti. Svaki elemenat nameštaja izrađenog od metala predstavlja sklad trojstva – dizajna, funkcije I kvaliteta.

Najnoviji trend iz oblasti dizajna enterijera su delovi nameštaja izrađeni od laserski sečenog lima – inoxa, aluminijuma ili čeličnog plastificiranog lima. Tehnologijom laserskog zraka dobijaju se razni paterni – šare i onda granice za izradu delova nameštaja ne postoje.

Vrlo rado učestvujemo u dizajniranju enterijera, predlažemo idejna rešenja i prilagođavamo naše proizvode prostoru u skladu sa zahtevima kupaca.Met

Proizvodnja metalnog nameštaja

Ponosni smo na metalni nameštaj koji smo do sada izradili za naše klijente, najčešće su to bili: metalni stolovi izrađenji od kvalitetnog lakiranog čelika, prohromski stolovipolice od inoxainox police za kuhinju mada smo uspešno dizajnirali i moderne lustere od čelika za poznati lanac hotela, inox stolove za opremanje kancelarija u velikom broju firmi, klupe za terase i za dvorišta u kombinaciji čelika i drveta kao i klub stolove od inoxa ili čelika za uređenje enterijera u velikom broju domova.

Metalni stolovi

Metalni stolovi se najčešte izrađuju od čelika u kombinaciji sa pločom od stakla ili drveta, mada i sama radna ploča može biti napravljena od nekog metala, najčešće kada su u pitanju stolovi za kancelarije. 

Prohromski stolovi

Klub stolovi od inoxa

Inox stolovi za kancelarije

Police od inoxa

Police od inoxa izrađujemo prema vašim merama i zahtevima. Prednost upotrebe inoxa (prohroma) leži u njegovoj otpornosti na koroziju, čime se obezbeđuje dugovečnost radne površine. 

Inox police za kuhinju

Ukoliko Vam je potreban neki elemenat nameštaja od metala pozovite nas. 

U galeriji slika možete pogledati metalne stolove, prohromske stolove, police od inoxa, klupe za terasu, klupe za baštu i dvorište od inoxa, klub stolove od inoxa, metalne stolove za kancelarije i razne druge delove nameštaja koje smo do sada izradili za naše klijente.