Dekorativni radijatori

Dekorativni radijatori i sušači Metal-Inox su nešto više od klasičnog grejnog tela, to je spoj estetike, umetnosti, stila i funkcionalnosti.

Prateći svetske trendove iz dizajna i opremanja prostora odlučili smo se da ponudimo najnoviji trend u ugradnji grejnih tela – inox radijatore. Ovakva vrsta radijatora i sušača predstavlja spoj elegancije, savršeno dizajniranih ivica, umetnosti i funkcionalosti.

Dekorativne radijatore i sušače karakteriše kvalitet upotrebljenih materijala (inox, staklo, čelik i pleksiglas) i završne obrade, sve to u kombinaciji sa iskustvom našeg celokupnog tima ima za rezultat kvalitetan i nesvakidašnji deo vašeg enterijera koji u potpunosti prati korak sa klasičnim grejnim telima, tako da ne postoji smanjena efikasnost zagrevanja prostora ili veća potrošnja energije.

Naši ukrasni radijatori se mogu koristiti i kao radijatori za centralno grejanje, parno grejanje, na gas u zavisnosti od vaših zahteva.

Zainteresovani ste za 

Dekorativni radijator ili sušač

Kontaktirajte nas za cenu, dodatne informacije o mogućnostima ugradnje i savet pri odabiru modela.

Pogledajte modele ukrasnih radijatora koje smo do sada izradili za naše klijente.

Maske za radijatore

Možete se odlučiti i da svoj postojeći radijator zadržite u prostoru, ali da mu samo vizuelni izgled osavremenite i oplemenite maskom za radijatore izrađenom od dekorativnih metalnih panela. Maske za radijatore možete pogledati na stanici dekorativni metalni paneli.