Dekorativni radijatori

Sušači i radijatori od inoxa

Dekorativni radijatori

Dekorativni radijatori i sušači Metal-Inox su nešto više od klasičnog grejnog tela, to je spoj estetike, umetnosti, stila i funkcionalnosti.

Inox radijatori

Prateći svetske trendove iz dizajna i opremanja prostora odlučili smo se da ponudimo najnoviji trend u ugradnji grejnih tela – inox radijatore. Ovakva vrsta radijatora predstavlja spoj elegancije, savršeno dizajniranih ivica, umetnosti i funkcionalosti.

Inox sušači

Naši ukrasni radijatori i sušači se mogu koristiti i kao radijatori za centralno grejanje, parno grejanje, na gas u zavisnosti od vaših zahteva.

Maske za radijatore

Možete se odlučiti i da svoj postojeći radijator zadržite u prostoru, ali da mu samo vizuelni izgled osavremenite i oplemenite maskom za radijatore izrađenom od dekorativnih metalnih panela. Maske za radijatore možete pogledati na stanici dekorativni metalni paneli.

Jedinstven dizajn

Dekorativne radijatore i sušače karakteriše kvalitet upotrebljenih materijala (inox, staklo, čelik i pleksiglas) i završne obrade, sve to u kombinaciji sa iskustvom našeg celokupnog tima ima za rezultat kvalitetan i nesvakidašnji deo vašeg enterijera koji u potpunosti prati korak sa klasičnim grejnim telima, tako da ne postoji smanjena efikasnost zagrevanja prostora ili veća potrošnja energije.

Proizvode možete poručiti putem e-maila ili telefona.

Kontaktirajte nas za cenu i dodatne informacije.
Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti Vam pomoć i savet pri odabiru.