Stepeništa

Projektovanje i izrada metalnih stepenica

Stepenice za potkrovlje, sprat, tavan

Ukoliko su vam potrebne stepenice za potkrovlje, sprat ili tavan, bilo da se radi o unutrašnjim ili spoljašnjim stepenicama mi vam nudimo metalne konstrukcije stepenica izrađene od materijala za koji se vi odlučite.

Metalna stepeništa

Unikatna metalna stepeništa se proizvode prema svakom specifičnom zahtevu klijenta, bilo da Vam je potrebno unutrašnje ili spoljno stepenište.

Konstrukcija stepeništa su uglavnom čelična – izrađena od ugljeničnog čelika koji se dodatno štiti lakom, cinkom ili plastifikacijom u željenu boju a sama gazišta za stepenice mogu biti od drvetastakla ili čelika, u zavisnosti od namene.

Spoljna stepeništa su uglavnom čelična stepeništa ili inox stepenice, a za unutrašnja stepeništa je moderno da se rade sa gazištem od drveta ili stakla.

Ograde za stepeništa mogu se proizvesti od inoxa, čelika ili dekorativnih metalnih panela. Dizajn i materijal ograde možete u potpunosti prilagoditi dizajnu konstrikcije stepeništa.

Kružne - spiralne stepenice

Kružna konstrukcija stepeništa se uglavnom koristi za prostorije manjih kvadratura gde se pored estetike, funkcije i kvaliteta mora obratiti pažnja i na optimalno korišćenje prostora. Spiralno stepenište predstavlja idealno rešenje za postavljanje stepenica za potkrovlje ili stepenica za tavan zbog svog minimalnog zauzimanja prostora.

Ravne - klasične stepenice

Ukoliko vaš prostor to dozvoljava ravne stepenice mogu biti idealno rešenje za vas. Pored svoje osnovne funkcije, klasične stepenice mogu biti detalj koji će na vrlo moderan način oplemeniti vaš živorni prostor, a takođe vam ostaviti mogućnost da prostor ispod stepeništa maksimalno iskoristite. Klasične stepenice se najčešće koriste za projektovanje ulaznih stepeništa.

Stepenice - Projektovanje i izrada metalnih stepeništa

Izrada stepeništa se može prilagoditi vašem dizajnu – mi ćemo se potruditi da projektujemo stepenište po njemu, a u koliko nemate svoj dizajn možete pogledati modele stepeništa koje smo do sada izradili i  naši dizajneri će dati sve od sebe da Vašu zamisao sprovedu u gotov proizvod. 

Proizvode možete poručiti putem e-maila ili telefona.

Kontaktirajte nas za cenu i dodatne informacije.
Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti Vam pomoć i savet pri odabiru.