PROFESIONALCI U OBRADI INOXA

METAL - INOX ČAČAK

Obrada inoxa (prohroma), čelika i lima je osnovna delatnost rada Metal-Inoxa

Firma Metal-Inox je svoj proizvodni vek započela kao porodična firma koja se bavi obradom čelika. Od 2001. godine našu delatnost rada, obradu metala, proširujemo i na obradu inox-a. Tokom dvadesetogodišnjeg iskustva smo se konstantno prilagođavali novim trendovima na tržištu i najnovijim stilovima u opremanju prostora i uređenju eksterijera, samim tim su se naša proizvodnja i prodaja širile ekvivalentno.

Posedujemo visokoproduktivne mašine za obradu metala stoga smo u mogućnosti da ponudimo i širok spektar usluga mašinske obrade metala.

Pored gotovih proizvoda koje nudimo, za naše partnerske kompanije vršimo i uslužno lasersko sečenje metala – lima i cevi, CNC savijanje lima, CNC sečenje lima, savijanje cevi, poliranje i brušenje inoxa, zavarivanje i mašinske obrade.

Izrada i montaža proizvoda i elemenata od prohroma (inoxa), čelika i lima

Metal-Inox pruža kompletnu uslugu dizajniranja, inženjeringa, proizvodnje i isporuke gotovih proizvoda i elemenata od prohroma (inoxa), čelika i lima.

Danas je Metal-Inox doo jedan od vodećih proizvođača po inovativnosti svojih proizvoda i zastupljenosti na tržištu. Dizajniramo i proizvodimo inox nameštaj, mašine i delove mašina, laserski sečemo i savijamo panele, proizvodimo po meri kapije, ograde za dvorišta, terase, stepenice, gelendere za stepenice i terase, rukohvate za vrata.

Povećanje broja zadovoljnih klijenata doprinelo je tome da naše proizvode možete naći širom Evrope i u svim zemljama regiona.

Vizija Metal - Inox

Vizija naše kompanije je usmerena prema rastu i razvoju u cilju unapređenja ponude proizvoda i usluga, koja za rezultat mora imati zadovoljne korisnike i poslovne partnere.

Misija Metal - Inox

Misija naše kompanije je da proizvodi i usluge zadovolje želje kupaca i da tehnologija koja se koristi u proizvodnji obezbedi proizvode i usluge koji će biti konkurentni na tržištu po pitanju troškova i kvaliteta.

Zašto da se odlučite za saradnju sa Metal-Inoxom?

  Stalnim kadrovskim osposobljavanjem i primenom savremenih tehnologija mašinske za obrade metala dolazimo do najpovoljnijih rešenja u oblasti projektovanja i dizajna, što svakodnevno dovodi do proširenja našeg asortimana. 

 Vi zamislite mi napravimo.

Tehnologija laserskog sečenja metala, odnosno laserskog rezanja inoxa koju primenjujemo u našem proizvodnom procesu nam omogućava da maksimalo izađemo u susret Vašim željama i zahtevima.

Pratimo svetske trendove u dizajnu i uređenju enterijera inox nameštajem.

 Naši proizvodi se već nalaze u renomiranim objektima širom Evrope.

Proizvodne procese kontinuirano prilagođavamo promenama u razvoju tehnologije.

U svojoj proizvodnji koristimo najsavremenije mašine za obradu metala.

Obradom postojanih materijala činimo Vaš prostor bezbednim.

Poseban akcenat stavljamo na sigurnost proizvoda, a kako je inox jedan od najbezbednijih materijala za korišćenje u domaćinstvima, poznatiji kao nerđajući čelik, hiruški čelik ili prehrambeni prohrom istovremeno u Vaš dom ne unosimo štetne materijale.