Kapije

Metalne kapije za dvorišta

Kapije

Kapije su najviše izložene statičkom opterećenju i habanju zbog same njihove funkcije otvaranja i zatvaranja stoga definitivno treba posvetiti posebnu pažnju pri odabiru vrste materijala od koga će biti izrađene.

Najlepše kapije i ograde su one koje zadovoljavaju vaše zahteve.

Metalne kapije

Metalne kapije izrađujemo u svim dimenzijama u skladu sa zahtevima kupaca. Izrada kapija može biti od čelikaprohroma ili od lima – dekorativnih panela laserski sečenih. Izrada metalnih kapija može biti prema skici i modelu koji nam kupac dostavi ili odabirom nekog od modela koji imamo u ponudi. 

Na svim kapijama ugrađujemo brave ili odgovarajuće mehanizme za zaključavanje. Sve metalne kapije za dvorište pored klasičnog manuelnog mehanizma za otvaranje nudimo i kao električne kapije sa automatizacijom, odnosno elektromotori sve rade za Vas, a Vaš posao je samo da pritisnete dugme na daljinskom upravljaču.

Kapije za dvorišta

Kako bi ste postigli moderan izgled dvorišta jedan od najelegantinijih načina jeste da uskladite dizajn kapije i ogradeOgrade i kapije za dvorišta ćemo izraditi prema Vašim specifičnim zahtevima i od materijala koji najviše odgovara Vašim preferencijama. 

Profili za kapije se najčešće izrađuju od prohroma ali Metal Inox u ponudi ima ograde i kapije izrađene od čelika i laserski sečenog lima.

Prilikom odabira bilo koje kapije za dvorište možete se odlučiti za neki od modela klizne kapije ili krilne kapije.

Klizna kapija

Klizna kapija može da se otvara sistemom kotrljanja po odgovarajućoj šini ili klizne kapije bez klizne šine. Modeli kliznih kapija su raznovrsni tako da izrada  može biti upotpunjena i automatikom pa se možete odlučiti i za model klizne kapije na daljinski sistem otvaranjaklizna kapija sa malom kapijom ili zglobne klizne kapije.

Krilna kapija

Ulazne kapije se mogu izraditi kao krilna kapija koja se otvara kao klasična vrata ili kao dvokrilne kapije.

U poslednjih par godina u uređenju eksterijera, postaju moderne kapije i ograde koje su izrađene pomoću dekorativnih panela koji su laserski sečeni.

Proizvode možete poručiti putem e-maila ili telefona.

Kontaktirajte nas za cenu i dodatne informacije.
Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti Vam pomoć i savet pri odabiru.