Kapije

Kapije su najviše izložene statičkom opterećenju i habanju zbog same njihove funkcije otvaranja i zatvaranja stoga definitivno treba posvetiti posebnu pažnju pri odabiru vrste materijala od koga će biti izrađene.

Metalne kapije

Metalne kapije izrađujemo u svim dimenzijama u skladu sa zahtevima kupaca. Izrada kapija može biti od čelika, prohroma ili od lima – dekorativnih panela laserski sečenih. Izrada metalnih kapija može biti prema skici i modelu koji nam kupac dostavi ili odabirom nekog od modela koji imamo u ponudi. 

Na svim kapijama ugrađujemo brave ili odgovarajuće mehanizme za zaključavanje. Sve metalne kapije za dvorište pored klasičnog manuelnog mehanizma za otvaranje nudimo i kao električne kapije sa automatizacijom, odnosno elektromotori sve rade za Vas, a Vaš posao je samo da pritisnete dugme na daljinskom upravljaču.

Kapije za dvorišta

Kako bi ste postigli moderan izgled dvorišta jedan od najelegantinijih načina jeste da uskladite dizajn kapije i ograde. Ograde i kapije za dvorišta ćemo izraditi prema Vašim specifičnim zahtevima i od materijala koji najviše odgovara Vašim preferencijama. 

Profili za kapije se najčešće izrađuju od prohroma ali Metal Inox u ponudi ima ograde i kapije izrađene od čelika i laserski sečenog lima.

Prilikom odabira bilo koje kapije za dvorište možete se odlučiti za neki od modela klizne kapije ili krilne kapije.

Klizna kapija može da se otvara sistemom kotrljanja po odgovarajućoj šini ili klizne kapije bez klizne šine. Modeli kliznih kapija su raznovrsni tako da izrada  može biti upotpunjena i automatikom pa se možete odlučiti i za model klizne kapije na daljinski sistem otvaranja, klizna kapija sa malom kapijom ili zglobne klizne kapije.

Ulazne kapije se mogu izraditi kao krilna kapija koja se otvara kao klasična vrata ili kao dvokrilne kapije.

U poslednjih par godina u uređenju eksterijera, postaju moderne kapije i ograde koje su izrađene pomoću dekorativnih panela koji su laserski sečeni.

Najlepše kapije i ograde su one koje zadovoljavaju vaše zahteve. Pogledajte u nastavku slike modela kapija koje smo do sada izradili i ugradili za naše klijente.

U koliko imate ideju kako želite da vaša kapija izgleda možete nam poslati skicu a mi ćemo se potruditi da je napravimo za vas.

Inox, čeličnu ili CNC kapiju

Možete poručiti tako što ćete nas pozovati, a mi ćemo se potruditi da je napravimo prema vašim zahtevima

< Povratak na stranu Proizvodni program.