Dekorativni paneli

Dekorativni metalni paneli su najnoviji trend iz oblasti arhitekture i dizajna, kako enterijera tako i eksterijera. Zahvaljujući tehnologiji lasera i preciznosti koju nam dopušta u obradi metala ovi laserski sečeni paneli nalaze širok spektar primene.

Dekorativni pregradni paneli (zidovi)

Metalni paneli mogu se koristiti kao ukrasni pregradni zidni paneli, koji nam omogućavaju da staromodne zidne panele od gipsa ili drveta zamenimo dekorativnim panelima od inoxa, koji mogu imati funkciju dekorativnih zidnih panela ali se takođe mogu upotrebiti i kao dekorativni pregradni zidovi

Paneli za ograde i kapije

Paneli za ograde nam omogućavaju da dobijemo veoma dekorativne CNC ograde koje se mogu koristiti kao ograde za unutrašnje stepenice tako i kao ograde za dvorišta i terase, dok uz pomoć panela za kapije dobijamo CNC kapije za dvorišta koje mogu bitih istog dizajna kao i dekorativni paneli za ograde.

Maske za radijatore

Maske za radijatore izrađene od metalnih panela predstavljaju idealan način da svoje stare radijatore zadržite u prostoru ali da im istovremeno dodate notu elegancije ukrasnim panelima za radijatore.

Metalni dekorativni paneli

se mogu upotrebljavati još i kao:

  • paneli za spuštene plafone,
  • paneli za nadstrešnice i pergole,
  • paneli za izradu nameštaja 
  • inox paneli se često koriste i za vrata.

Dekorativni metalni paneli pored svoje atraktivnosti i funkcionalnosti, daju upečatljivost i jedinstvenost stambenom ili poslovnom prostoru.

Dekorativni paneli se mogu se rezati od od inoxa, koji su poznatiji kao inox paneli, ali takođe imamo i laserski sečene panele od čelika ili aluminijuma, a sve po želji kupca.

U galeriji slika možete pogledati neke od modela laserski sečenih metalnih panela koje smo do sada uradili za naše klijente.

Dekorativni metalni paneli

Kontaktirajte nas za cenu, savet, dodatne informacije i pomoć. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.