ograda i kapija od prohroma

Inox materijal u eksterijeru

Inox materijal u eksterijeru je stalan i gotovo ga svugde možete videti. Najmasovnije upotrebljavan materijal za dekor spoljnih prostora, kao što su terase, balkoni, dvorišta jeste, inox. Dugotrajnost, dugovečnost i odsustvo korozije ovaj materijal svrstavaju među najbolje za uređenje spoljnog dela vašeg stambenog ili poslovnog objekta.

Proizvodi od inoxa

Izrada ograda od inoxa koje su upotpunjenje inox kapijama, jeste lak posao i potrebno je samo odrediti dimenzije, strukturu i dizajn. Visok kvalitet ovog materijala podnosi sve vrste meteroloških uslova, od ekstremno niskih temperatura do ekstremno visokih, tako da se ne morate brinuti o održavanju i zameni. Isto tako visok sjaj ovog materijala samog po sebi, ne zahteva premaze boja ili lakova koji su sami po sebi štetni i izrađeni od raznih toksičnih hemikalija. Dobijate gotov proizvod koji je 100% razgradljiv i bezbedan za vašu porodicu, kolege a i okolinu.

Gelenderi i rukohvati za stepeništa, takođe svoju primenu mogu naći van objekata a razlog za korišćenje inoxa kao glavnog materijala je jasan. Ono što je bitno nameštaj od inox-a se može uraditi tako da bude idealan za bašte napolju i da dominira u prostoru. Lako se održava, jednostavnim mlazom vode, ne treba brinuti o kiši, vetru, ili ostalim vremenskim prilikama. Jednostavno rečeno materijal koji vam obezbeđuje sve one stvari koje su preko neophodne za eksterijer samog objekta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email