Inox u prostoru

Inox materijal budućnosti

Upotreba nerđajućih i super nerđajućih čelika se širi na raznim tržištima. Da bi ispunili zahteve “Zakona o čistom vazduhu”, elektrane na ugalj ugrađuju obloge od nerđajućeg čelika širom sveta. Ekologija je postala primarni i osnovni činilac svakog poslovanja što nas dovodi do sve veće upotrebe inox materijala u budućnosti. Metal – Inox se trudi da ide u korak sa vremenom i nama inovacija nikada nije bila strana.

Primena inox materijala

Istraživanja nastavljaju da razvijaju poboljšane i jedinstvene primene ovog materijala. Potencijalne primene obuhvataju komponente montaže (cevni priključci, kopče, pričvršćivači, stezaljke), temperaturno ispitivanje (prekidači) i opruge. Takođe je razvijena poboljšana primena nerđajućeg čelika u industiji, kao materijala za procesnu opremu, za precizne minijature i ležajeve kotrljajućih instrumenata koji smanjuju vibracije, poboljšani životni vek i bolju površinu u odnosu na klasične materijale.

Sva ova upotreba inoxa u industriji govori o njegovoj ekološkoj važnosti u celokupnom društvu. Iz tog razloga je omasovljena primena inox-a u opremanju butika, restorana, hotela, kioska hrane, mesnoj industriji. Dok sa druge strane mi opremanjem i uređenjem prostora sa inox-om dobijamo na kvalitetu življenja i očuvanju zdravlja. Sve to govori u prilog o lakom održavanju i čišćenju pa do visokog i dugogodišnjeg kvaliteta. Ono što nam iskustvo govori da se tako sada inox pozicionira na tržištu i zauzima svoje mesto koje mu pripada.

Za sve ideje ili savete otvoreni smo da razgovaramo, možemo da ponudimo veliki izbor proizvoda od ovog plemenitog materijala. 

Osigurajte svoju budućnost jer ona je već pred vratima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email