Minimalism as a style in furnishing business and residential buildings

Minimalizam kao stil u opremanju poslovnih i stambenih objekata još uvek nije pokazao svoj potpuni potencijal. Skandinavsko prostorno uređenje koje nudi svetlost i osvetljenje u prostoru se izmešalo sa konceptom opremanja, minimalizmom. Ono što su mnogi proizvođači nameštaja uvideli kao svoj benefit u širenju proizvodnje u tom smeru jeste estetika, forma i prilagodljiv dizajn.

Inox materijal u enterijeru

Inox materijal je idealan kao komponenta koja upotpunjuje prostor prilagođen minimalističkom stilu opremanja. Njegova savitljiva forma dozvoljava da se nameštaj ili elementi izrađuju po narudžbini ili po unapred određenom dizajnu. Visoki sjaj ovog metala dozvoljava prostorijama da dišu i unosi novu svetlost i razbija monotonu formu. Prelamanje svetlosti o nameštaj izrađen od inoxa uvodi spektar boja u prostorije bilo da se radi o poslovnim ili stabenim objektima. Ono što je najvažnije ovakav nameštaj ima dugogodišnju garanciju i veoma je lak za održavanje. Jednostavne linije nameštaja ukombinovane sa par stručnih dizajnerskih obrada uvodi u prostorije sasvim nov i miran izgled.

Ako pak inox kao element preovladava u jednoj stambenoj ili poslovnoj jedinici od gledendera do rukohvata i nameštaja doćiće do punog izražaja i estetske forme. Objekti koji u svom opremanju koriste inox izgledaju estetski izazovnije a vizualno lepše baš zbog te svetlosti, visokog sjaja i prelamanja boja.

Potpun užitak i ugođaj omogućiće vama potpunu kontrolu nad objektom koji postaje lak za održavanje. Ako je reč o poslovnom objektu onda je vaš imidž koji šaljete poslovnim partnerima ili klijentima više nego zagarantovan. Mnoge kompanije, hoteli i poslovni objekti se iz tog razloga odlučuju zainox kao materijal, dok se za odluku korišćenja inoxa u stambenim prostorima ljudi odlučuju prvenstveno zbog lakog održavanja i mogućnosti da se sve izradi po njihovoj meri.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email